De club

Badminton Club 's-Hertogenbosch

Badminton Club 'S Hertogenbosch is de grootste badmintonvereniging van Den Bosch, en een vereniging met een rijk verleden. De club is op 1 augustus 1964 opgericht. In 1990 en 1991 heeft BCH twee keer het landskampioenschap gewonnen op het hoogste niveau van Nederland: de Eredivisie.

Binnen BCH zijn er verschillende niveaus en categorieën (jeugdspelers, competitiespelers en recreanten) waarin gespeeld wordt. Voor ieder een leuke uitdaging. Hierover meer te lezen onder de categorieën!

BCH1 kampioen in de tweede divisie
Seizoen 2022/2023

Ontwikkeling, Samen, Gezelligheid!

BCH streeft ernaar een badmintonvereniging te zijn waar ontwikkeling van haar leden centraal staat. Binnen de vereniging is dit van toepassing op drie afdelingen. De jeugdspelers, de recreanten en de competitiespelers. Meerdere avonden in de week hebben zij de mogelijkheid om te badmintonnen en zich zo verder te ontwikkelen. Door de verschillende groepen binnen de vereniging is er een extra focus op het clubgevoel. Samen leren we van elkaar en helpen we elkaar groeien. Het streven van BCH is om met de verschillende groepen (jeugd, competitiespelers en recreanten) samen één vereniging te vormen die samen sport en gezelligheid met elkaar delen.

Bestuur & Commissies

BCH wordt geleid door een grote groep vrijwilligers. Als vereniging zijn we continu in beweging om het beleid van de club te maken en uit te voeren. De commissies houden zich bezig met dagelijkse taken, gespecialiseerd per categorie. We staan open voor initiatief vanuit de leden. 

Binnen BCH hebben wij meerdere commissies: de Jeugdcommissie, de Recreantencommissie, de Evenementencommissie en de Technische Commissie. Wilt u zich ook inzetten voor de vereniging? Lees dan verder onder commissies. Hier staan een aantal commissies met vacatures open!

Ben je nog geen lid van BCH, maar wel enthousiast geworden? Lees dan verder onder lidmaatschap!