Over ons

BCH is de grootste badmintonvereniging van Den Bosch en een vereniging met een rijk verleden. De club is op 1 augustus 1964 opgericht en heeft in 2014 het 50 jaar bestaan gevierd! En BCH heeft twee keer het landskampioenschap gewonnen (1990 en 1991).

Visie BCH (Ontwikkeling, Samen, Gezelligheid)

BCH streeft ernaar een badmintonvereniging te zijn waar ontwikkeling van haar leden centraal staat. Dit is van toepassing op jeugdspelers, competitiespelers en recreanten. We willen dat zij de mogelijkheid hebben om op meerdere avonden in de week te badmintonnen en zich zo verder te ontwikkelen.

Door de verschillende groepen binnen de vereniging en de verschillende speelavonden en locaties is er extra focus op het clubgevoel. Dat houdt in dat we, naast ontwikkeling van jezelf, we ook elkaar helpen groeien. Het streven van BCH is om met de verschillende groepen (jeugd, competitiespelers en recreanten) samen één vereniging te vormen die samen sport en gezelligheid met elkaar delen.

Overige

BCH is ook betrokken bij verschillende badmintonactiviteiten in de stad Den Bosch, zoals de Bossche Badminton Dagen en de finaledag van het Nederlands kampioenschap. Een gezellige vereniging dus waar van beginnend tot (sub)topniveau gespeeld kan worden door mensen tussen de 6 en de 100 jaar.

Kom een keer vrijblijvend langs op een van de vele speelavonden om dit te ervaren!

Heb je interesse?

Kom een keer vrijblijvend meespelen of trainen op een van onze Speelavonden of trainingen

Als je ons vooraf even laat weten dat je komt, zorgen wij voor opvang door één van onze contactpersonen. Of zorgen we dat je mee kan doen aan één van onze trainingen (als je dit wilt natuurlijk).

Je kunt ons bereiken