Clubmateriaal

Clubkleding
De competitiespelers van BCH spelen hun wedstrijd in het zwarte clubshirt van BCH, met een zwart broekje of rokje. Voor competitiespelers is ons clubshirt met logo verplicht. Er is een mogelijkheid om je naam op de achterkant van de shirts te bedrukken, maar is niet verplicht. Je mag hierbij zelf kiezen of je je voor- of achternaam gebruikt, bij voorkeur achternaam. De kleur van de belettering is altijd BCH-geel.

Buiten de clubshirts hebben wij ook BCH broekjes/rokjes en trainingspakken. Onze clubkleding is te bestellen bij Macron.nl. Jaarlijks hebben wij een aantal pasmomenten tijdens de trainingen. Op aanvraag kun je deze clubkleding ook passen. Hiervoor kun je contact opnemen met Chairudin Tuarita.

Chairudin Tuarita
Voorzitter Evenementen & Activiteiten
evenementen-voorzitter@badmintonbch.nl

Shuttles
Tijdens de training gebruiken wij de RSL Classic Tourney shuttles. De nylon shuttles die worden gebruikt zijn de Yonex Mavis 300. Voor alle vrijspeelavonden en toernooien moeten spelers altijd zelf zorgen voor shuttles.

Bespanning
Binnen BCH hebben wij een aantal leden die rackets bespannen tegen een goede prijs. Ken je niemand die dat voor jou kan doen? Vraag dan eens rond in je trainingsgroep of bij je trainer!