Clubmateriaal

Clubkleding
De competitiespelers van BCH spelen hun wedstrijd in het zwarte clubshirt van BCH met daaronder een zwart broekje of rokje. Ons clubshirt is te koop bij Macron.nl. Voor competitie spelers is ons clublogo verplicht op het shirt. Er is een mogelijkheid om je naam te bedrukken op de achterkant van het shirt, maar dit is niet verplicht. Je mag hierbij ook zelf kiezen of je je voor- of achternaam gebruikt, bij voorkeur achternaam. De kleur van de belettering is altijd BCH-geel.

Buiten de clubshirts hebben wij ook BCH broekjes & rokjes en trainingspakken. Deze zijn niet verplicht. Jaarlijks hebben wij een aantal pasmomenten tijdens de trainingen. Op aanvraag kun je deze clubkleding ook passen. Hiervoor kun je contact opnemen met Chairudin Tuarita of Tessa Janssen.

Chairudin Tuarita: evenementen-voorzitter@badmintonbch.nl
Tessa Janssen: tc-voorzitter@badmintonbch.nl

Shuttles
Tijdens de training gebruiken wij de RSL Classic Tourney Shuttles. De nylon shuttles die worden gebruikt zijn de Yonex Mavis 300. Voor de vrijspeelavonden en toernooien moeten spelers altijd zelf zorgen voor shuttles. De shuttles van de trainingen en competitie wedstrijden worden door de club verzorgd.

Bespanning
Binnen BCH hebben wij een aantal leden die rackets bespannen tegen een goede prijs. Ken je niemand die dat voor jou kan doen? Vraag dan eens rond in je trainingsgroep of bij je trainer!