Lid worden

Aanmeldformulier

Vul het onderstaande formulier op deze pagina in. Hiermee krijgt u een vooraf ingevuld inschrijfformulier als PDF-bestand.
Onderteken dit formulier en stuur deze op. Vergeet hierbij niet de machtiging voor de automatische incasso in te vullen (2e pagina).

Afgeven / opsturen
- U kunt het aanmeldformulier fysiek afgeven bij de zaalcontactpersonen. (Lidmaatschap > Speel- en trainingstijden).
- Scan het ingevulde formulier en mail het naar info@badmintonbch.nl

Algemene informatie

Voorletters:

Straatnaam + huisnummer:

Postcode:

Woonplaats:

Telefoon:

E-mail:

Lidmaatschap


Financieel

Contributie, inschrijfgeld, bonds-contributie, toeslagen e.d. worden aan BCH betaald doormiddel van automatische incasso. Daarvoor hebben wij uw financiële gegevens nodig.

Toestemmingsverklaring

Voor het goed functioneren van onze vereniging, willen wij u graag informeren over de vereniging, sportactiviteiten, aanbiedingen en dergelijke. Ook willen we speelschema’s, wedstrijduitslagen en foto’s & videos op internet en Social media plaatsen. Wij vragen u via dit formulier of u hiermee akkoord gaat. U gaat akkoord met het publiceren van foto’s & video’s op


 Instagram
 Flyers 

U geeft BCH toestemming om:

Download formulier

U kunt nu uw op maat gemaakte inschrijfformulier downloaden door op de onderstaande knop te drukken. Om lid te worden, dient u dit formulier te ondertekenen en vervolgens op te sturen of in te leveren bij het bestuur. (Lees het formulier goed door voordat u het ondertekend en verstuurd.)

Werkt het formulier niet? Download dan het blanco inschrijfformulier en vul deze in. Lever deze in zoals bovenaan de pagina beschreven. 

BCH_inschrijf-en-machtigingsformulier v20221209