Lid worden

Aanmeldformulier

Vul het onderstaande formulier op deze pagina in. Hiermee krijgt u een vooraf ingevuld inschrijfformulier als PDF-bestand.
Onderteken dit formulier en stuur deze op. Vergeet hierbij niet de machtiging voor de automatische incasso in te vullen (2e pagina).

Afgeven / opsturen
- U kunt het aanmeldformulier fysiek afgeven bij de zaalcontactpersonen. (Lidmaatschap > Speel- en trainingstijden).
- Scan het ingevulde formulier en mail het naar info@badmintonbch.nl

Inschrijfformulier - Badmintonclub BCH

Inschrijfformulier

Algemene informatie

Straatnaam + huisnummer:

Postcode:

Woonplaats:

Telefoon:

E-mail:

Lidmaatschap


Financieel

Contributie, inschrijfgeld, bonds-contributie, toeslagen e.d. worden aan BCH betaald doormiddel van automatische incasso. Daarvoor hebben wij uw financiële gegevens nodig.

Toestemmingsverklaring AVG

Voor het goed functioneren van onze vereniging willen wij u graag (laten) informeren over de vereniging, sportactiviteiten en aanbiedingen en dergelijke. Ook willen we speelschema's, wedstrijduitslagen en soms ook foto's en filmpjes van u op INTERNET, APPS EN SOCIAL MEDIA plaatsen. Met dit formulier vragen wij u toestemming om ook uw gegevens hiervoor te gebruiken.

U gaat akkoord met het publiceren van uw naam, video's/foto's van u in/rondom:

U geeft BCH toestemming om:


Download formulier

U kunt nu uw op maat gemaakte inschrijfformulier downloaden door op de onderstaande knop te drukken. Om lid te worden, dient u dit formulier te ondertekenen en vervolgens op te sturen of in te leveren bij het bestuur. (Lees het formulier goed door voordat u het ondertekend en verstuurt.)

Werkt het formulier niet? Download dan het blanco inschrijfformulier en vul deze in. Lever deze in zoals bovenaan de pagina beschreven.