Evenementencommissie

Hi allemaal,

Mijn naam is Chairudin Tuarita en ik ben 21 jaar oud. Ik studeer Sportkunde aan Fontys Hogeschool. Sinds jongs af aan speel ik badminton. Voorheen bij een badmintonclub in Sprang-Capelle & Waalwijk en sinds 2019 bij BCH.

Naast dat ik competitie speel, beweeg mij door de club heen en draag ook graag een steentje bij om de club te laten groeien. Mijn functies binnen de club hebben met name te maken met leuke evenementen en activiteiten organiseren. Daarnaast ben ik ook zaal-coördinator.

De evenementen die ik jaarlijks voor BCH organiseer zijn: het nieuwjaarstoernooi, clubdag & clubfeest en het trainingskamp. Ook hebben we de plannen om in 2024 het 60-jarig bestaan van BCH te vieren met een groot extern toernooi en Brabants feestje!

Maar... zonder commissie kunnen er geen leuke evenementen georganiseerd worden. Normaal gesproken polsen we bij onze leden of er enthousiaste helpers zijn om de evenementen mee te organiseren. We zijn hier natuurlijk super blij mee, maar zouden ook graag een vaste commissie hebben met gezellige, enthousiaste leden.

Ben jij / ken jij iemand die geweldig past binnen onze evenementencommissie en graag een steentje bijdraagt aan onze club? Neem dan contact met mij op!

Chairudin Tuarita
evenementen-voorzitter@badmintonbch.nl