Recreantencommissie

Hallo,

Ik ben Ed Giezenberg en ik ben sinds 2007 ben ik recreatief lid van BCH en in 2017 aangesteld als voorzitter van de recreantencommissie. Badminton is mijn passie en ik speel al zo'n 45 jaar badminton. Door de jaren heen heb ik al van alles gedaan als vrijwilliger en als mede bestuurslid. Daarnaast geef ik ook training aan onze recreanten.

Uit ervaring weet ik hoe belangrijk de inzet van clubgenoten en vrijwilligers is.
Onze huidige recreantencommissieleden zijn: Berry van der Doelen, Frans de Vries, Peter Clarenbach, Barry de Kort en Jasper Wieringa.

Door hun inzet, vaak op de achtergrond, blijft onze club draaien en kan jij onbezorgd een shuttle slaan. Gelukkig zijn er telkens weer mede-vrijwilligers die mee willen helpen bij de organisatie van onze club-activiteiten. De ene keer bij de organisatie van een toernooi en de andere keer bij een klus, zoals het onderhouden van de website of flyeren als onderdeel van de ledenwerving.

Maar, ook dit gaat natuurlijk niet vanzelf. Ons bestuur heeft een vast aanspreek punt nodig bij de recreanten die zorgt voor de communicatie en aansluiting van de activiteiten. Vanuit mijn rol als mede-bestuurder kan ik ook af en toe om jouw hulp vragen. Dit mag uiteraard als vast lid van de recreantencommissie, of als mede-voorzitter van de recreanten. Bij interesse kan je altijd contact met mij opnemen! Er zijn genoeg plannen om het voor onze leden zo leuk en interessant mogelijk te houden.

Groeten,
Ed Giezenberg
@recreanten-voorzitter@badmintonbch.nl