Recreantencommissie

Ed Giezenberg

Trainer & voorzitter recreantencommissie

Hallo, ik ben Ed Giezenberg en sinds juni 2017 voorzitter van de recreantencommissie.

Badminton is mijn passie en ik speel al zo’n 40 jaar badminton. Sinds 2007 ben ik lid van BCH en speel ik met groot plezier als recreatieve speler bij ons mooie cluppie. Door de jaren heen heb al van alles gedaan als vrijwilliger en als medebestuurslid en sinds een paar jaar geef ik ook training aan onze recreanten.

Daarom weet ik uit ervaring hoe belangrijk de inzet van clubgenoten als vrijwilligers is. Door hun inzet, vaak op de achtergrond, blijft de club draaien en kan jij lekker onbezorgd een shuttle slaan. En gelukkig zijn er telkens weer mede-vrijwilligers die mee willen helpen bij de organisatie van onze club-activiteiten. De ene keer bij de organisatie van een toernooi en een andere keer bij een klus, zoals onderhouden van onze website of flyeren als onderdeel van de ledenwerving.

Maar dit gaat natuurlijk niet vanzelf. Ons bestuur heeft ook simpelweg een vast aanspreekpunt nodig bij de recreanten die zorgt voor de communicatie en aansturing van activiteiten. En dus heb ik me gemeld voor de functie van voorzitter van de recreantencommissie.

Vanuit mijn rol als medebestuurder zal ik ook jouw hulp vragen en ik hoop en verwacht dat jij als betrokken clubgenoot ook bereidt bent om zo af en toe de handen uit de mouwen te steken. Dit mag uiteraard als vast lid van onze recreantencommissie (neem gerust vrijblijvend contact met me op), maar mag natuurlijk ook incidenteel. In ieder geval zijn er plannen genoeg om het voor onze leden en natuurlijk onze recreanten leuk en interessant te houden.

Ik heb er zin in en heb jij verbeter/aandachtspunten of wil je de recreantencommissie helpen? Graag en als het aan mij ligt krijg jij als vrijwilligers de aandacht die je verdient en iets extra’s als beloning voor je inzet.

Ed Giezenberg