Allrackets.com

Badminton Club 'S-Hertogenbosch leden profiteren van samenwerking BCH en Allrackets.com

Wij willen graag alle leden wijzen op de voordelen als leden badmintonspullen kopen bij Allrackets.com.

Wie is Allrackets.com?
Allrackets.com is een van de grootste aanbieders van badminton artikelen in Nederland. Een enorme collectie rackets, kleding, schoenen, tassen, grijs, shuttles en snaren aangevuld met een bespanservice en een werkplaats voor het bedrukken van kleding. Eigenaar van de winkel is Michel da Silva. Michel geeft ruim 20 jaar training op verschillende niveaus, van starten tot eredivisie. Momenteel is hij bondscoach U15, een badminton fanatiekeling die jou kan voorzien van een passend advies.

Kijk voor de volledige collectie op www.allrackets.com of bezoek de showroom aan de Rotterdamseweg 386 B25 in Delft. De showroom is vijf dagen per week geopend!

Samenwerking BCH en Allrackets.com
Je hoeft niet naar de showroom voor het bestellen van je badmintonspullen. Surf naar de website van Allrackets.com, selecteer je artikelen en plaats ze in de winkelmand. Wanneer je in het vakje kortingscode 'BCH10' noteert ontvang je direct 10% korting op alle producten, behalve op shuttles en snaren.

Passen en proberen in de hal
Twee tot drie keer per jaar zal Allrackets.com aanwezig zijn tijdens een trainings- of vrijspeelavond. Je kunt ter plekke rackets testen en schoenen passen.

Kortom, de voordelen van het kopen van je badmintonspullen bij Allrackets.com:
- Enorme collectie
- Een goed advies
- Bespanservice
- Bedrukservice
- Korting op (bijna) alle producten
- Mogelijkheid tot testen en passen

Voor meer informatie kun je bij Niels Veenstra terecht.