Competitietraining

Woensdagtraining

De competitiespelers trainen dit seizoen (2023/2024) op de woensdagavond in Sporthal de Schutskamp en Sporthal de Schans. De trainingen in de Schutskamp zijn van 20:00/22:00 en in de Schans van 20:30/22:30. In de kalender is een actueel overzicht te zien van diverse trainingsavonden. De woensdagavond is de club-trainingsavond van BCH. Deze trainingen worden verzorgd door Jeroen van Dalm, Wouter van Voorthuijzen en Imke van der Aar. Deze training is voor iedereen die interesse heeft toegankelijk. Meer informatie hierover? Neem contact op met de Technische Commissie (zie contactpagina).

Maandagtraining

Op maandagavond hebben we een aantal jaar een extra competitie training onder leiding van Robert Otto. Deze training wordt gehouden in de Maaspoorthal. Deze training is van 20:00/22:00.

Robert Otto
In 2006 ben ik bij BCH begonnen met training geven op de maandagavond. Die training is bedoeld voor spelers die graag een keer extra trainen naast de vaste training op woensdag. Dat betekent spelers die allemaal vanuit zichzelf gemotiveerd zijn en niet opgejut hoeven te worden. Ik probeer te zorgen voor gevarieerde trainingen met een goede mix van fysieke oefeningen en genoeg aandacht voor slag- en looptechniek.

Mijn ervaring als speler heb ik opgedaan in de jeugd bij BC Deventer en als student bij DIOK in Enschede. Daarna heb ik nog 6 jaar bij Smashing in Wijchen gespeeld voor ik in 2005 naar BCH kwam waar ik vooral veel in het eerste team heb gespeeld, als vastspeler maar later ook vaak als invaller. Mijn hoogtepunten als speler waren promoties naar de 1e Divisie met DIOK en BCH en kwartfinales op de NK in de heren dubbel en gemengd dubbel. Het belangrijkste is echter altijd het plezier in het spelletje geweest waarbij voor mij het ook het sociale aspect van het lid zijn van een vereniging van groot belang is.

Op het moment kan ik erg genieten van het enthousiasme en de saamhorigheid bij de competitiespelers van BCH, laten we dat vasthouden met zijn allen!