Allrackets.com

BCH werkt samen met Allrackets.com
BCH is verheugd over de samenwerking die we zijn aangegaan met Allrackets.com. Dit biedt onze leden exclusieve voordelen bij het aanschaffen van badmintonspullen.

Over AllRackets.com
AllRackets.com is dé specialist in badmintonartikelen in Nederland. Ze bieden een uitgebreide selectie van rackets, kleding, schoenen, tassen, gripjes, shuttles en snaren. Daarnaast hebben ze een bespanservice en een werkplaats voor het bedrukken van kleding. De eigenaar, Michel da Silva, heeft meer dan 20 jaar ervaring in het trainen van spelers van alle niveaus. Als huidige bondscoach U15 en hoofdtrainer van RTC Den Haag staat hij klaar om je van deskundig advies te voorzien.

Bezoek de website op www.allrackets.com of ga langs in de showroom aan de Ploegerstraat 4, 2645 LW in Delfgauw. Controleer altijd de openingstijden op de website voordat je vertrekt.

Voordelen voor BCH leden
Je kunt eenvoudig je badmintonspullen bestellen via de website van Allrackets.com. Voeg je gewenste artikelen toe aan je winkelmand en gebruik de BCH kortingscode (op te vragen bij pr@badmintonbch.nl) voor een directe 10% op alle producten, met uitzondering van shuttles en snaren.

Test- en pasavonden in de hal
AllRackets.com zal ook minimaal één keer per seizoen aanwezig zijn tijdens een onderling toernooi of vrije speelavond. Je kunt dan rackets testen en schoenen passen. Deze testmomenten worden vooraf aangekondigd, zodat je ze niet mist. Geef je wensen van tevoren door via een online formulier, zodat AllRackets.com de juiste producten meeneemt naar onze sporthal.

Voordelen van AllRackets.com:
- Groot assortiment
- Deskundig advies
- Bespanservice
- Bedrukservice
- Exclusieve korting
- Test- en pas mogelijkheden

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Niels Veenstra.