Competitie Algemene Info

BCH is zeer actief in het spelen van competitie. De teams van BCH komen uit in zowel de landelijke als de regionale klassen.

Competitiespelers

Het competitieseizoen start ieder seizoen medio september en eindigt meestal media februari. Tijdens deze maanden speelt een team in principe 7 thuis- en 7 uitwedstrijden. De thuiswedstrijden speelt BCH op zondag in “De Schans” (Troelstradreef 160, 5237 DE s’-Hertogenbosch). Op de teampagina’s is bij wedstrijden te zien op welk tijdstip deze thuiswedstrijden plaats zullen vinden. Iedereen is altijd welkom om eens een kijkje te komen nemen.

Ons 1e team komt uit in de 1e divisie. Team 2 speelt haar wedstrijden in de 3e divisie. Team 3 en 4 spelen hun wedstrijden in de 4e divisie. Team 5 speelt in de 5e divisie en team 6 speelt in de 6e divisie. Daarnaast is er nog een herenteam, dat speelt in de Mannen Veer 1.

Competitie voor recreanten

Recreatieve spelers kunnen meedoen aan de midweekcompetitie. Deze bestaat ongeveer uit 10 uit- en thuiswedstrijden, waarbij thuis op je reguliere speelavond speelt. Uitwedstrijden zijn doordeweeks. Dit geeft je de mogelijkheid om toch tegen andere verenigingen te spelen maar het weekend vrij te houden.