Oproep: clubdag commissie BCH

Beste clubleden,

Op zaterdag 16 juni wordt de clubdag gehouden van BCH! Het wordt opnieuw tijd om alle kampen samen te voegen op 1 dag: jeugdspelers, competitiespelers en recreanten. Als je een echte BCH’er bent, neem deel aan dit evenement en maak er samen met ons weer een mooie dag, avond en misschien nacht van!

Ik ben op zoek naar een aantal vrijwilligers die zich willen inzetten om de clubdag te organiseren. Dit kost niet veel tijd, maar moet wel even gebeuren. Onderdeel van deze commissie zijn al: William van den Steenhoven, Angela Galiart, en ik. Het zou fijn zijn om minstens 2 vrijwilligers aan dit lijstje toe te voegen. Ik hoop op een positieve reactie (info@badmintonbch.nl) zodat we kunnen beginnen met de organisatie!

Een gedeelte van de opbrengst van het stemmen tellen krijgt een leuke bestemming binnen de clubdag!

Groetjes en alvast bedankt,

Mirte van Lieshout
Voorzitter Activiteitencommissie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *