Introducé avonden voor recreanten op woensdag en donderdag!!

Vanaf april zijn er op iedere eerste woensdag en donderdag van de maand INTRODUCÉ AVONDEN bij de recreanten. Iedereen is uitgenodigd om zijn buurman, vriendin, collega, zus, zwager etc mee te nemen om kennis te maken met het BADMINTON. Wij willen het hiermee makkelijker maken voor mensen om onze prachtige sport ook te beoefenen. Tevens willen we de bezetting op beide avonden een nieuwe impuls geven. Voor een racket kan altijd gezorgd worden door medespelers op deze avonden, voor sportkleding zorg je zelf. Recreanten badminton is er voor alle leeftijden, dus……………….

GEZELLIG! GEWOON DOEN!

DSC_0609

Woensdagavond  Sporthal de Schans  20,30u-22,30u

Donderdagavond  Sporthal de Schutskamp  20,30u-22,30u

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.