Ook voor de jeugd dit weekend de laatste wedstrijden van de competitie!

In aanvulling op onderstaand bericht van gisteren willen we ook nog graag even melden dat ook onze jeugdteams dit weekend hun laatste wedstrijd van dit competitieseizoen spelen.

Het U15 team speelt in Veldhoven en bezet op dit moment de tweede plaats in hun poule. De eerste plaats is nog niet onmogelijk maar daarvoor moet de koploper wel hun wedstrijd verliezen en moet BCH het zelf heel goed doen tijdens hun wedstrijd in Veldhoven, komende zondag om 9.30 uur.

Het U13 team van BCH bestond dit jaar uit allemaal spelers die voor het eerst competitie spelen. Meedoen voor het kampioenschap was dan ook duidelijk teveel gevraagd maar de spelers hebben tijdens de competitie een duidelijke groei laten zien waarbij in de tweede helft veel meer partijen gewonnen zijn dan in de eerste helft. Op zaterdag speelt ons U13 team de laatste wedstrijd om 10 uur in Rijen.

Wij wensen beide teams veel succes en plezier tijdens de laatste wedstrijd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.