Aanstaande zondag de laatste wedstrijden van de competitie!

Op zondag 24 januari worden de laatste thuiswedstrijden van de competitie gespeeld. Het competitieseizoen zit er dan al weer voor bijna alle teams op. Kom zondag de teams aanmoedigen, want er zijn meerdere teams die een grootse kans maken op het kampioenschap!

Team 1 moet zaterdag de laatste uitwedstrijd spelen tegen Duinwijck BC 2. Op dit moment staat team 1 6de in de competitie, en zullen zeker weten handhaven in de eerste divisie dit seizoen. Een grootse prestatie! De laatste wedstrijd zal bepalen waar ze eindigen. Hopen dat ze de 5de plek zullen gaan bezetten :).

Team 2 staat op dit moment 3de in de poule. De kans om nog 2de te worden is aanwezig. Zij spelen aanstaande zondag tegen Weert 67 BC 1, die op dit moment 6de staan, dus veel punten pakken in deze wedstrijd is mogelijk!

Team 3 bezet ook de 3de plek. Zij spelen zondag tegen Weert 67 BC 2, die laatste staan in deze poule. Team 3 kan zondag dan ook veel punten pakken.

Team 4 staat op de 7de plek, wat helaas degradatie kan betekenen. De nodige wedstrijden moeten echter nog ingehaald worden, dus zij zullen zondag niet hun laatste wedstrijd van het seizoen spelen. Bij een grote overwinning op de tegenstander van zondag, TFS ’57 5 die 5de staan, kan degradatie worden voorkomen. Met de wedstrijd na zondag in het oog houdende, zal er dan wel minimaal met 6-2 gewonnen moeten worden. Alle aanmoediging is gewenst!

Team 5 staat op dit moment 2de. Komende zondag spelen zij tegen de nummer 1. Bij een overwinning van minimaal 7-1 zijn ze kampioen! De nummer 3 en 4 loeren echter ook op de 2de plek, er zullen sowieso wat punten gepakt moeten worden om de 2de plek veilig te stellen.

Team 6 staat momenteel 2de in de poule, met een achterstand van 6 punten op de nummer 1. De nummer 1 heeft echter al zijn wedstrijden al gespeeld. Team 6 speelt vrijdag nog een inhaalwedstrijd (tegen de nummer 8) en komende zondag spelen zij tegen de nummer 5. Er bestaat een grote kans dat team 6 zondag kampioen zal worden!

Team M1 (herenteam) staat op dit moment 1ste in de poule met een gat van 5 punten op de nummer 2. De laatste wedstrijd spelen zij tegen de nummer 5 van hun poule. 4 punten moeten hier te halen zijn, en waarschijnlijk worden het er meer! Grote kans op het kampioenschap voor team M1!

Hieronder de speeltijden van de teams:
BCH 1 – UIT zaterdag 23 januari 19:00
BCH 2 – zondag 24 januari 10:00 in de schans
BCH 3 – zondag 24 januari 13:00 in de schans
BCH 4 – zondag 24 januari 10:00 in de schans
BCH 5 – zondag 24 januari 13:00 in de schans
BCH 6 – zondag 24 januari 10:00 in de schans
BCH M1 – zondag 24 januari 13:00 in de schans

We hopen op veel supporters die de verschillende teams naar het kampioenschap zullen schreeuwen! Neem je BCH sjaals mee! Neem je spandoeken mee! Neem je toeters mee! Neem je ouders, vrienden, kennissen en familie mee en kom BCH aanmoedigen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.