De vakantie is voorbij.

Het is vandaag 1 september. Voor de meesten is de vakantie voorbij. De kinderen gaan weer naar school en we zijn weer begonnen met werken. Jammer dat de vakantie weer voorbij is, maar het goede nieuws is dat we weer kunnen gaan badmintonnen!! Het nieuwe seizoen gaat weer beginnen! Vanaf morgen, woensdag 2 september van 20:30u tot 22:30u, kan je weer spelen in De Schans in ‘s-Hertogenbosch. Donderdag 3 september kan je vanaf 20:30u terecht in De Schtuskamp en vrijdag 4 september vanaf 20:00u weer in De Schans.

Uiteraard heel erg leuk om iedereen weer te zien na de zomerstop, maar misschien ook de uitgesproken gelegenheid voor potentieel nieuwe leden om een keer mee te komen spelen. Wist je dat badminton de sport is waar je (naast zwemmen) de meeste spieren gebruikt? Geweldige gelegenheid om die extra vakantie kilo’s eraf te krijgen! Een keer meespelen is geheel vrijblijvend en kosteloos! Enige dat je zelf moet regelen zijn sportkleren (met zaalschoenen) en bij voorkeur ook een racket. Heb je geen racket, dan is het vast wel mogelijk om van iemand een racket te lenen. We zien elkaar in de zaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.